Oldtimerfestival Veenendaal

Geslaagde vijfde editie van Oldtimerfestival in Veenendaal

Zaterdag vond de succesvolle vijfde editie plaats van het Oldtimerfestival in Veenendaal, wat wederom veel belangstelling trok.

Geslaagde vijfde editie van Oldtimerfestival in Veenendaal

Zaterdag vond de succesvolle vijfde editie plaats van het Oldtimerfestival in Veenendaal, wat wederom veel belangstelling trok. Vanaf 8.30 uur verzamelden de deelnemers zich op het Kees Stipplein om hun startbewijzen op te halen voor een mooie toertocht. Vervolgens reden ze via de Brouwersgracht naar het Scheepjeshofplein, waar ze hun auto's opstelden voor de start. De organisatie bood elke chauffeur de gelegenheid om iets te vertellen over de leeftijd en bijzonderheden van hun auto's. Daarna begon de geplande tocht van 90 kilometer door de regio. Aan het einde van de route kwamen ze samen op het evenemententerrein aan de Groeneveldselaan voor de Oldtimershow. Ook werd er een aparte oldtimerbrommertocht gehouden, waarbij Veenendaal één van de bestemmingen was. 

Op het evenemententerrein waren er naast alle oldtimers ook een kramenmarkt met automobilia, onderdelen, (be)kleding, boeken en tijdschriften. Een gezellig horecaplein met eten & drinken, entertainment en diverse kinderactiviteiten mochten natuurlijk niet ontbreken. Kortom een een geslaagde dag!