Het nieuwe zwemseizoen is gestart!

Zoals elk zwemseizoen is VZC Zwemmen het seizoen begonnen met een startkamp. Dit 17e startkamp werd georganiseerd door de jeugdcommissie en de vrijwilligers van VZC Zwemmen in het mooie en gastvrije buitenzwembad van Bennekom.

Het nieuwe zwemseizoen is gestart!

Bijna 50 zwemmers sliepen in grote legertenten en hebben een zeer sportief weekend gehad om en in het buitenbad. Met op de zaterdagavond, in het donker, een overweldigende lasergame. Het gehele weekend stond in het teken van gezamenlijk sport en spelletjes doen om elkaar nog beter te leren kennen. De reacties waren zeer enthousiast, dus we zien nu al uit naar het startkamp van volgend jaar.

Wil je ook sporten bij een leuke vereniging, ben je 6 jaar tot en met 9 jaar en in bezit van een B-diploma? Kom dan bij ons wedstrijdzwemmen. We leren je de techniek van de zwemslagen, starten en keerpunten maken.Onze instroomgroepen zwemmen op dinsdag en donderdag van 16.45 tot 17.30. Bij deze Swimkick groep maken de kinderen kennis met de wedstrijdsport. Dit doen we door spelenderwijs de zwemslagen te leren en deel te nemen aan lokale wedstrijden tegen leeftijdsgenootjes. Meld je aan via aanmelden-zwemmen@vzcveenendaal.nl