ICT ondernemers aan het woord

Veenendaal dé plek voor ICT ondernemers met ambitie! Diverse ondernemers vertellen graag waarom ze in Veenendaal gevestigd zijn.

Joop de Jong - Directeur van Mprise

“Voor ons als ICT bedrijf is een aantal zaken van belang in de keuze voor Veenendaal als vestigingsgemeente: de centrale ligging, aangezien onze klanten in het hele land zitten, de goede bereikbaarheid, ook per spoor, en de mogelijkheid voor bezoekers om bij het bedrijf makkelijk en kosteloos te parkeren. De aanwezigheid van veel potentiële nieuwe medewerkers in dit gebied, is voor ons ook belangrijk. Wat hierbij ook helpt is niet alleen de aanwezigheid van hogescholen met IT/Bedrijfskunde opleidingen in de buurt, maar ook van Wageningen University & Research met tuinbouwgerichte opleidingen. Veel van onze klanten zijn namelijk actief in de tuinbouwsector.

En het is natuurlijk ook belangrijk dat Veenendaal een aantrekkelijke woonplaats is met goede voorzieningen zodat nieuwe medewerkers zich hier mogelijk willen vestigen. Tot slot is Veenendaal goed voor ons imago omdat er in Veenendaal ook veel andere ICT ondernemers gevestigd zijn. Die link met ICT wordt steeds sterker en dat geeft toch iets extra’s.”

ICT Werkgeluk kun je vinden in Veenendaal. Met meer dan twee keer zoveel ICT arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers en 300 uitdagende ICT-vacatures is Veenendaal misschien wel jouw ICT-place to be! 

Meer weten over wat Veenendaal de perfecte plek maakt om jouw ICT-bedrijf te vestigen?