NYE

NYE

Ook dit jaar verzorgde Nick Romero speciaal voor de Veense jongeren weer een NYE show. Op 31 december waren naast Nicky Romero ook Marc Benjamin en de bekende Veense hardstyle DJ Wildstylez aanwezig om ons op een bijzondere wijze het nieuwe jaar in te begeleiden.

Oud en nieuw wass natuurlijk ook dit jaar weer anders dan anders. Geen vuurwerk, geen huis vol vrienden, geen feesten in clubs of cafés... Balen!  Maar gelukkig konden we de jongeren in Veenendaal toch een klein feestje bieden. Net als vorig jaar was er namelijk een gave 3-uur durende show opgenomen. Zo sloot 2021 toch feestelijk af met een livestream die hiervoor werd opgenomen onder de Bernard van Kreelpoort. 

WIN!
Eigenlijk had je er natuurlijk bij willen zijn... en dat kan! Nou ja een beetje dan. Als je tot 4 januari kwam kijken bij de Van Kreelpoort kon je daar op de speciale selfie-spot een foto maken waarbij het leek alsof jij er bij was tijdens de opnames. Als je die foto  post op social media en @ditisveenendaal hierbij tagt kun je een gesigneerd merchandise pakket van Nicky winnen! 

Dit is Veenendaal NYE!

Gespot op socials!

 

Nicky Romero

Happy New Year!

Bekijk de aftermovie van de show!