Op zoek naar werk of een nieuwe medewerker?

Op dinsdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur wordt de eerste Online Banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Foodvalley georganiseerd.

Online Banenmarkt Foodvalley

Zoek je een baan of een nieuwe medewerker? Open LinkedIn, zoek naar ‘Online Banenmarkt Foodvalley’ en word lid. De Online Banenmarkt Foodvalley is een besloten platform op LinkedIn waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel vervolgafspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een pitch, sollicitatievideo of persoonlijk CV.

Veertien andere arbeidsmarktregio’s organiseren deze online banenmarkt en zijn enthousiast over het succes. Manager WSP Jan Hondebrink licht toe: ‘In deze tijd is dit een goed middel om simpel contact te maken. Het zou natuurlijk geweldig zijn als mensen een baan vinden op de Online Banenmarkt maar kennismaken is de eerste kans. Een extra platform voor werkgevers om hun vacatures onder de aandacht te brengen waar werkzoekenden direct op kunnen reageren. Voor werkzoekenden is het een mooi podium voor een pitch of een cv.’’

De Online Banenmarkt Foodvalley is toegankelijk voor iedereen. De enige voorwaarde is dat je een actueel LinkedIn-profiel hebt. Deze banenmarkt is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley.