Tips van de CLV scholieren

Tips van de CLV scholieren

De jongeren van de 1e klas van het CLV gingen op onderzoek uit wat Veenendaal voor leuke plekken heeft om te bezoeken als toerist. Ze hebben hiervan leuke vlogs gemaakt die zij graag met u delen. Leuk om te weten wat volgens onze jonge inwoners de plekken zijn waarvan zij vinden dat ze bij een bezoek aan Veenendaal zeker niet mogen ontbreken.

Allereerst vint u hieronder een overzicht van de Top5 aan locaties waarvan de leerlingen vonden dat u ze zou moeten bezoeken. Door op de foto te klikken komt u bij een korte vlog waarbij de jongeren u zelf wat meer vertellen over deze locatie. Verder vindt u op deze pagina een prachtig promotiefilmpje vol leuke tips. Dit filmpje is helemaal zelf gemaakt door Anne-Marit, Leyla, Carlijn en Jessie!

Dankzij deze toppers van het CLV kunt u dus goed voorbereid en met een lijstje aan leuke bezienswaardigheden op pad in onze prachtige plaats. Alle locaties zijn bereikbaar met de auto maar ook vormen zij een prachtige route voor een fietstocht in de Fietsstad van 2020/2021. 

 

 

 

 

Volgens de leerlingen van het CLV:

De Veense Top 5

De Highlights van Veenendaal

 

 

Anne-Marit, Leyla, Carlijn en Jessie nemen u mee op een vrolijke fietstocht door Veenendaal. Met dit filmpje geven ze u een prachtig beeld van hoe leuk en afwisselend een bezoek aan Veenendaal kan zijn.

Deze inzending werd door #DitisVeenendaal beoordeeld als de beste van alle scholieren van het CLV. Hiermee zijn ze dan ook winnaar geworden van 'Twinkeling' cadeaubonnen die zij in Winkelstad Veenendaal kunnen gaan uitgeven. Gezien de enthousiaste energie van deze dames zal ook dit winkeluitje vast weer een mooi avontuur worden verwachten wij.