Welkom terug!

Welkom terug!

We zien je graag komen en blijven in Veenendaal!

Wij vinden het leuk je weer te zien in Veenendaal! Nu er weer steeds meer kan, heten we je van harte welkom in onze winkels, op onze sportparken, in onze zalen en natuurlijk in de prachtige natuur van Veenendaal.

De zon schijnt volop deze zomer en wij laten je graag zien hoe mooi Veenendaal is. Bekijk hieronder dan ook zeker even onze goed gevulde evenementen kalender, of volg één van de vele bezoektips op die je op deze website kunt vinden. Ontdek onze prachtige plaats lekker op de fiets of wandelend via een van de leuke routes die we voor jullie hebben beschreven. Overnachten kan natuurlijk ook in één van de B&B's of bij hotel van der Valk. Kortom, we zien je graag komen en blijven in Veenendaal! 

Aankomende evenementen in Veenendaal

Dit is genieten!

Horeca in Veenendaal

Veenendaal is een plaats waar een divers aanbod aan horeca te vinden is. Naast het centrum zijn er ook in de wijken van Veenendaal diverse leuke restaurants en cafe's te vinden. Laat je verassen door onze prachtige winkelstad, geniet van de versproducten in De Ellekoot, ervaar de nostalgische sfeer van het Bruineplein, de bosrijke omgeving van de Kerkewijk, of vraag een inwoner naar zijn of haar horeca-tip. 

Wie vind je waar?