Afgelopen zaterdag werden de hoofdprijzen uitgereikt van het eerste Zomer in Veenendaal Prijzenfestival. De hoofdprijs van een droomvakantie naar een bestemming naar keuze ter waarde van 1000 euro ging naar Melissa Takken-van der Linden (midden). “Ik had nooit gedacht te zullen winnen, ik kan het eigenlijk nog steeds niet echt geloven”, aldus Melissa. 

Kanskaart
De 33-jarige Veenendaalse had enkele weken geleden kinderkleding gekocht en zodoende een kanskaart gekregen van het Prijzenfestival. Door deze actiecode in te vullen op zomerinveenendaal.nl maakte men de hele zomervakantie kans op prijzen. Winkelstad Veenendaal is dit initiatief gestart omdat veel Nederlanders dit jaar thuisbleven vanwege corona. 

Tv en cadeaubonnen
De tweede prijs, een 4K UHD TV ter waarde van 600 euro, ging naar Alex Drost (40) uit Opheusden en de Twinkeling cadeaubonnen van 300 euro gingen naar Frederique van den Brul (20).

20.000 codes
Er zijn in de afgelopen zes weken een kleine 20.000 unieke codes ingevuld.

Geslaagd
Winkelstad Veenendaal is tevreden over het grote aantal deelnemers aan het Zomer in Veenendaal Prijzenfestival en noemt de actie zeer geslaagd.