Woonwerkgeluk

Woonwerkgeluk

Wonen in Veenendaal

Dit is Veenendaal. De stad waar plaats is voor ondernemers, voor winkelliefhebbers, voor sportievelingen, voor natuurgenieters en voor cultuurminnaars. Of je hier nu komt om te wonen of te werken, in Veenendaal zijn alle voorzieningen dichtbij. 

Welkom in de meeste ideale woonstad

Groen, centraal gelegen, een aantrekkelijk ondernemersklimaat en een prachtig winkelhart. Het zijn slechts enkele zaken die onze stad kenmerken. Met ruim 67.000 inwoners is Veenendaal een compacte stad met een dorps karakter. Een plaats waar je snel nieuwe mensen leert kennen, maar waar ook een groot en divers aanbod is van winkels, horeca, sport, cultuur en evenementen. 

Zowel binnen als vlak buiten Veenendaal kun je letterlijk alle kanten op. Pak de fiets naar de Utrechtse Heuvelrug, rijd in een mum van tijd via de A12 naar Utrecht, of stap in de Intercity om binnen 20 minuten in Arnhem te zijn. 

Wonen in Veenendaal is wonen in een gemeente die graag naar je luistert en met je meedenkt. Met jouw ideeën en jouw plannen, zodat we samen Veenendaal nog mooier en aantrekkelijker kunnen maken. Niet alleen voor inwoners, maar ook voor ondernemers en bedrijven. Want wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, in onze stad is plaats voor iedereen. 

Dit is Veenendaal. Een plek om te komen en te blijven. 

#ditisveenendaal

Welkom in de meest ideale woonstad

Download de brochure

Ontdek Veenendaal

Dit is Veenendaal

 

DitisVeenendaal

Vind hier je Woonwerkgeluk!

Even inzoomen

Wijken

Wonen in Veenendaal

Wonen in Veenendaal

Veenendaal heeft een heel divers woningaanbod. Van jaren 30 huis tot nieuwbouw, het is allemaal te vinden in Veenendaal! 

Bekijk onze bouwprojecten!

Maak kennis met Veenendaal

Een veelzijdige plaats