Kom de deelnemers aanmoedigen tijdens de avondvierdaagse!

Style Element Vertical Blue

Het is weer tijd voor één van de meest feestelijke en sportieve evenementen van het jaar in Veenendaal! De 76e editie van de Avondvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt Veenendaal samen en biedt plezier voor jong en oud. Met ruim 5.000 deelnemers belooft de Avondvierdaagse ook in 2024 een groot succes te worden. Dit evenement, dat bekend staat om zijn gezelligheid en sportieve uitdaging, trekt niet alleen wandelaars uit Veenendaal, maar ook uit de omliggende dorpen en steden. De start van de wandeltochten vindt elke dag plaats vanaf het Evenemententerrein aan de Groeneveldselaan.

Aanmoedigen

Op vrijdagavond 7 juni sluiten we de Avondvierdaagse af met een feestelijke intocht. Dit is altijd het hoogtepunt van de week, waar deelnemers worden verwelkomd met muziek, applaus en een geweldige sfeer. We moedigen iedereen aan om van dinsdag tot en met vrijdag langs het parcours te staan en de wandelaars enthousiast aan te moedigen.

Deelname

Voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven, is er nog een laatste kans. Inschrijven kan nog op dinsdag 4 juni in de kantine van De Greb. De inschrijfkosten bedragen €8,50. Dit geeft toegang tot vier avonden wandelplezier en deelname aan de feestelijke intocht.

Routes

De routes zijn zorgvuldig uitgekozen om iedereen van jong tot oud een geweldige wandelervaring te bieden. Bekijk de routes via de onderstaande links:

Verkeersmaatregelen

Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen, zal de Groeneveldselaan van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni dagelijks vanaf 17.30 uur worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Uitzonderingen gelden voor bezoekers van Hugo's pannenkoekenrestaurant en bestuurders met een parkeerkaart voor de Avondvierdaagse 2024.

Laten we er samen een onvergetelijke week van maken, vol sportiviteit, saamhorigheid en plezier!