Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

De Panorama

De Tinneweide 144A
3901 KM Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

Oogcafé Veenendaal nodigt jullie uit voor de bijeenkomst op vrijdag 24 mei 2024 van 14:00 tot 17:00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in het Panorama gebouw aan de Tinneweide 144A, 3901 KM Veenendaal.

Deze middag staat in het teken van Ziektebeelden.

Je wandelt lekker in de zon, of je bent op een verjaardag bij een goede buur. Dan... Zomaar ineens gebeurt er iets bij iemand die je kent, of iemand die je niet kent. Gaat het niet zo goed met hem (of haar).
Voelt iemand zich plotseling niet goed, of heeft iemand al een tijdje klachten? Wat doe je dan? Welke vragen kun je stellen? Welke vragen stel je niet?

Hierover komt Olga, één van de 'koffiedames', iets vertellen. Zij geeft al heel wat jaren EHBO-lessen en het leek ons interessant om hier een middag aan te wijden. Het is de bedoeling deze middag met z'n allen te vullen met informatie over flauwte, hartinfarct, suikerziekte en wat er verder ingebracht wordt (door haar of door jullie).

Hierbij denken we aan:

  • Wat gaat er mis?
  • Hoe herken je dit?
  • Wanneer bel je 112?
  • Wat kun je zelf doen?
  • Wat doe je bij twijfel?

Als vervolg op deze middag zal er op 22 november 2024 - voor degenen die dat willen - aandacht besteed worden aan de reanimatie (praktisch geoefend) en de werking van een AED.

Graag aanmelden via E-mail: g.weersma@gmail.com of Telefoon: 0657664957