ICT ondernemers aan het woord

Veenendaal dé plek voor ICT ondernemers met ambitie! Diverse ondernemers vertellen graag waarom ze in Veenendaal gevestigd zijn.

Anton Vreugdenhil - Directeur van Cegeka

“Tijdens een bedrijfsbezoek van de gemeente kwam ter sprake dat ons huurcontract zou aflopen en dat wij ons breed aan het oriënteren waren voor een nieuwe locatie. Direct ging men bij de gemeente aan de slag om ons hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Er volgden diverse gesprekken over onze behoeften en wensen. De gemeente dacht constructief met ons mee en opperde verschillende alternatieve locaties. Hier zat voor ons uiteindelijk de perfecte match bij in het mooie pand langs de A12 op Businesspark Het Vizier. De proactieve, hulpvaardige instelling van de gemeente heeft er zeker toe bijgedragen dat wij indertijd opnieuw voor Veenendaal hebben gekozen. Maar ook op dagelijkse basis ervaren wij dat de lokale overheid betrokken is en beschikbaar wanneer nodig. Een belletje is genoeg.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en hebben nog geen moment spijt gehad van onze keuze om hier in Veenendaal te blijven. Schitterend pand, mooie zichtlocatie, zeer goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Deze locatie vormt een mooi centraal ontmoetingspunt voor onze medewerkers. Wij zijn zeer tevreden!”

ICT Werkgeluk kun je vinden in Veenendaal. Met meer dan twee keer zoveel ICT arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers en 300 uitdagende ICT-vacatures is Veenendaal misschien wel jouw ICT-place to be! 

Meer weten over wat Veenendaal de perfecte plek maakt om jouw ICT-bedrijf te vestigen?

Download ons brandbook!

Gunt u uw personeel ook ICT-werkgeluk?

Vestig uw ICT-bedrijf in Veenendaal!

Veenendaal heeft plaats voor uw bedrijf