Feestgeluk

Feestgeluk

Tijdens de feestdagen is er van alles te beleven in Veenendaal. Zowel in ons centrum als in de wijken kun je genieten van een heerlijke kerstsfeer, overal vind je sfeervol versierde plekken met gezellige activiteiten. Kom langs in Veenendaal en ervaar het Feestgeluk!

Geluk vind je deze feestdagen namelijk volop in Veenendaal. Kom genieten van de prachtig verlichte winkelstraten. Drink een heerlijk glas glühwein op het terras met uitzicht op de grote kerstboom. Geniet van de kerstliederen en de gezelligheid in de binnenstad, waar je in deze periode op diverse plekken leuke kramen met bijzondere producten en lekkere etenswaren vindt. 

Lekker eten hoort er natuurlijk ook helemaal bij tijdens de feestdagen. Kom uitgebreid genieten van de heerlijkste kerstgerechten in één van onze vele horecazaken, of koop een warme oliebol, wafel of chocolademelk in één van de gezellig verlichte kerstkramen.

Schaats sierlijke rondjes op onze schaatsbaan, speel een potje Curling, of draai een rondje mee in de nostalgische draaimolen. Het is deze dagen allemaal te vinden in de binnenstad van Veenendaal. Naast alle gezelligheid in ons centrum is er ook op andere plekken in Veenendaal van alles te beleven. Geniet van mooie voorstellingen, bezoek één van de kerst(nacht)diensten of maak een heerlijke wandeling in onze prachtige (misschien wel besneeuwde) bossen. 

Vol trots zeggen wij: Veenendaal, een plek vol Feestgeluk!

Precies weten wat er allemaal te doen is deze feestdagen?
Op deze pagina vind je een overzicht van leuke tips en onze agenda!   

 

Schaatspret
Caroussel
Kerstdienst
Schaatsen
Kerstman
Choco
Paardenslee
Curling
Shopping

#ditisveenendaal

Laatste nieuws

DIT IS VEENENDAAL

Dé stadsglossy van Veenendaal


Viel hij ook bij jou op de deurmat? Het Dit is Veenendaal magazine, boordevol met allerlei leuke verhalen over wat er in Veenendaal, te doen, te zien en te beleven is. Heb je hem niet ontvangen? Pak er dan een kop koffie bij en download hier de digitale versie. We weten zeker dat je na het lezen denkt: wow, dit is Veenendaal!

Download de digitale versie