Sporten in Veenendaal

Veenendaal is een sportstad en daar zijn we trots op! Met meer dan zestig sportverenigingen en verschillende sportaanbieders is er voor iedereen wat te vinden. Of je nu naar Veenendaal komt met sportende kinderen of zelf graag aan je conditie werkt, in Veenendaal vind jij jouw sport.

Style Element Vertical Blue

Ontdek het sportaanbod in Veenendaal

Ga jij graag de natuur in? De groenrijke omgeving van Veenendaal is perfect voor outdoorsporten, zoals hardlopen, mountainbiken en wielrennen. Of je nu kiest voor de Utrechtse Heuvelrug, Kwintelooijen of een mooie route door de Betuwe, vanuit Veenendaal kun je op sportief gebied letterlijk alle kanten op!

Centraal gelegen in Veenendaal ligt zwembad De Vallei. Een gezinszwembad met activiteiten voor jong en oud. Wil je gezellig met jouw kind(eren) komen zwemmen, van de glijbanen glijden, trainen of in beweging blijven? Zwembad De Vallei beschikt over verschillende baden waar jij terecht kunt. Van aquasport tot banenzwemmen en van recreatief zwemmen tot speciale discozwemmen voor kinderen.

Ook voor sportieve evenementen zit je goed in Veenendaal goed. Jaarlijks worden er veel sportactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Zoals de City Run, polsstokhoogspringen in de binnenstad, de Nieuwjaarsduik en Veenendaal on Ice. Daarnaast staat onze stad natuurlijk bekend om de wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal en de Triathlon Veenendaal. Benieuwd naar het hele sportaanbod? Kijk dan op: www.sportserviceveenendaal.nl/sportaanbod

Style Element Spiral

Weetjes over sport in Veenendaal

meer dan 60 sportverenigingen

Met meer dan zestig sportverenigingen en verschillende sportaanbieders is er voor iedereen wat te vinden.

Bewegen, ontmoeten, spelen, sporten

Bewegen kan overal en op veel plekken zelfs gratis! Heb jij de bootcamproutes in het Stadspark en de wijk Petenbos al ontdekt?

78% van de Veenendalers sport regelmatig

Als het aan de mensen van Sportakkoord Veenendaal ligt, worden dat er nóg meer!

Meer weten...

Wil je meer weten over sporten in Veenendaal, nader kennismaken met het zwembad of onze sportverenigingen? Bezoek dan de website van Sportservice Veenendaal!

Bezoek de website van Sportservice

Aankomende evenementen