Winkelen in Veenendaal

Met een enorm en gevarieerd aanbod van winkels en horeca, is het in Midden-Nederland nergens zo leuk winkelen als in Veenendaal. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje, een nieuwe outfit of een lekker kopje koffie; in Winkelstad Veenendaal vind je altijd wat je zoekt!

Style Element Vertical Blue

Winkelhart van de regio

Met meer dan 300 winkels en horeca, waarvan 150 ondergebracht in overdekte winkelcentra, kun je met recht zeggen dat het winkelhart van Veenendaal veel te bieden heeft.

De binnenstad kent veel bekende winkelketens, maar heeft ook een ruim aanbod aan bijzondere speciaalzaken. Niet zo gek dus dat Veenendaal in de regio als de prettigste winkelstad van de provincie Utrecht wordt gezien! Horeca Van tapas tot sushi en van smoothie tot bagel. Of je nu gezellig een kopje koffie wilt drinken of ergens uitgebreid wilt lunchen, in het centrum van Veenendaal zit je altijd goed! Geniet op de diverse zonnige terrassen of schuif binnen aan bij één van de vele eettentjes.

Op zoek naar ambachtelijk en vers? Wekelijks op dinsdagochtend en de gehele zaterdag is er markt en zijn er zo’n 50 vaste kramen. Van vis en kaas tot kleding en bloemen. Voor elk wat wils! Vanaf de A12 is de moderne en complete binnenstad binnen 10 minuten bereikbaar. En parkeren? Dat doe je in Veenendaal voordelig met een maximaal dagtarief van €6,-* (zaterdag €7,50). *wijzigingen voorbehouden.

Style Element Spiral

Ontdek Winkelstad Veenendaal

Ruim 300 winkels

Een gevarieerd aanbod van mode tot electronica en van cadeau-artikelen tot levensmiddelen.

70 horeca-zaken

Van koffie tot biertje en van ontbijt tot diner de Veense horeca ontvangt u graag.

Parkeren al vanaf €6

Winkelstad Veenendaal heeft het aanbod van een stad, maar de parkeertarieven van een dorp.

Ontdek Winkelstad Veenendaal

Wilt u meer weten over Winkelstad Veenendaal? Via deze link ontdekt u het complete winkelaanbod, alle horecazaken en hier vindt u ook handige tips ter voorbereiding op uw bezoek.

Bezoek Winkelstad Veenendaal online

Shop till you drop

Kom Winkelen in Veenendaal Veenendaal is een plaats waar een divers aanbod aan winkels te vinden is. Naast het centrum zijn er ook in de wijken van Veenendaal diverse winkelcentra te vinden. Geniet van de versproducten in De Ellekoot, winkel in de nostalgische sfeer van het Bruineplein of neem eens een kijkje in een van onze nieuwbouw winkelcentra.