ISO groep Schoolvoetbaltoernooi van start

Style Element Vertical Blue

Op 13 maart zullen de eerste wedstrijden van het ISO Groep Schoolvoetbaltoernooi gespeeld worden. Bij voetbalclub De Merino's zijn de komende weken maandag- en vrijdagavond de voorrondes. Als de poulefase is geweest volgende de crossfinales en halve finales en tot slot natuurlijk de grote finale op Koningsdag.

Razend populair
Maarliefst 23 scholen doen met met in totaal 42 teams. Deze teams zijn verdeeld over meisjesteams, recreatieteams en prestatieteams. Nieuw dit jaar zijn de recreatieteams. 'Zo krijgen meer kinderen de kans om op een laagdrempelige manier mee te doen met het toernooi' aldus Gert van de Pol van Stichting Oranjedag. De belangstelling blijft toch groot en beperking aan het aantal in te schrijven teams is voor scholen helaas nog steeds van toepassing. 'Mogelijk kijken we volgende jaren naar andere constructies, maar voor nu bieden we meer mogelijkheden door de nieuwe recreatiepoules' meldt Gert.

Aanmoedigen
De finales op Koningsdag zijn zeer bekend en trekken honderden bezoekers naar de voetbalvelden toe. Toch is kijken bij de poulefase ook mogelijk. De wedstrijdschema's en uitslagen zijn te vinden op www.schoolvoetbalveenendaal.nl