Ondernemen

Ondernemen

Het Veense bedrijfsleven

Veenendaal heeft met ruim  32.000 arbeidsplaatsen een rijk en gevarieerd bedrijfsleven. Centraal gelegen langs de A12, met branches in de dienstverlening, ICT, transport, Retail en maakindustrie, is het een aantrekkelijke vestigingsplek voor tal van ondernemers en bedrijven.

Gunstig ondernemersklimaat
De Gemeente Veenendaal, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en Stichting Winkelstad Veenendaal trekken samen op om het ondernemen in Veenendaal aantrekkelijk te maken en te houden. Het betrokken team Economie, de parkmanager en de binnenstadsmanager werken actief aan een optimaal ondernemersklimaat. Dankzij een goede onderlinge samenwerking komen ondernemersvragen snel op de juiste plek terecht.  

BOV
Als ondernemende gemeente kent Veenendaal ook een actieve bedrijvenkring. Met ruim 850 aangesloten bedrijven is Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) een krachtig collectief, dat zich inzet voor een gezond economisch klimaat en gezien wordt als een belangrijke gesprekspartner in zowel Veenendaal als Regio Foodvalley. Naast de belangenbehartiging biedt de BOV jaarlijks een gevarieerd aanbod aan bijeenkomsten: van de feestelijke Haringparty tot kleinschalige workshop of lunchbijeenkomsten met bekende sprekers.

Meer weten over de bedrijfssamenstelling van Veenendaal? Kijk dan op www.boveenendaal.nl

Contactpersonen

Meer weten over ondernemen in Veenendaal?

Bedrijventerreinen

Samen werken en ondernemen

Veenendaal is een ondernemende gemeente met zeven bedrijventerreinen die goed onderhouden en uitstekend bereikbaar zijn. Via vier Coöperatieve regelen de ondernemers zelf allerlei praktische zaken, zoals collectieve beveiliging, en worden door collectieve inkoop aanmerkelijke voordelen behaald. Daarnaast is er een parkmanager die de kwaliteit van het terrein bewaakt en de spin in het web is tussen bedrijven en gemeente.

Maak kennis met de BOV

 

Kennismaken met de BOV

Ondernemers in Veenendaal