Proef Festival

Het PROEF festival is tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juni. Zet hem in je agenda!

Proef Festival 2022

We willen je wederom ontmoeten tijdens een nieuwe editie van het Proef Festival. Ga mee op ontdekkingsreis. Proef gerechten uit alle windstreken en probeer de lekkerste hapjes. Proef lokaal gebrouwen speciaal bieren of ga op zoek naar de beste wijn naast je gerechten. Zak onderuit in één van onze zitzakken en maak vrienden aan onze houten tafels. Niet alleen eten en drinken, maar proef ook van onze muzikale programmering. Lokale, regionale en ook landelijk bekende artiesten brengen een gaaf en divers muziekaanbod. De tweede editie van PROEF festival tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juni. Zet hem in je agenda!

LOCATIE
Aan de rand van het centrum van Veenendaal, nieuw evenementen terrein, de Duivenweide. De locatie die zich bij uitstek leent om evenementen te organiseren. Functioneerde vroeger als buitenpodium van het lokale theater, tegenwoordig als evenemententerrein voor allerlei soorten en maten evenementen.

LOKAAL
Het PROEF festival is een door lokale partijen georganiseerd foodfestival. Zo exploiteren lokale horecaondernemers in samenwerking met lokale cateraars, maar ook onze eigen stadsbrouwerij en wijnleverancier, theater en muzikanten. We nemen onze gasten graag mee op ontdekkingsreis met gerechten en producten uit alle windstreken. Laten bezoekers proeven van bijzondere wijnen, maar serveren dus ook speciaal bier vanuit onze eigen stadsbrouwerij. Goed eten gaat namelijk niet zonder goede drank. Niet alleen lokaal, maar ook landelijk bekende truckhouders eisen hun plek op tijdens het foodtruckweekend. Waar eten en drinken de belangrijkste pijlers zijn tijdens het festival, brengen we ook enthousiast entertainment van de plaatselijke singer-songwriters, maar ook landelijk bekende artiesten. Een gaaf, divers aanbod waarbij ieder vermaakt zal worden.