Sporten

Sporten

Sporten in Veenendaal

Veenendaal is een sportstad en daar zijn we trots op! Met meer dan zestig sportverenigingen en verschillende sportaanbieders is er voor iedereen wat te vinden. Of je nu naar Veenendaal komt met sportende kinderen of zelf graag aan je conditie werkt, in Veenendaal vind jij jouw sport. Het enige wat je hoeft te doen is op de fiets stappen en binnen tien minuten ben je op jouw favoriete sportlocatie!

Dichtbij de natuur
Ga jij graag de natuur in? De groenrijke omgeving van Veenendaal is perfect voor outdoorsporten, zoals hardlopen, mountainbiken en wielrennen. Of je nu kiest voor de Utrechtse Heuvelrug, Kwintelooijen of een mooie route door de Betuwe, vanuit Veenendaal kun je op sportief gebied letterlijk alle kanten op!

Kopje onder
Centraal gelegen in Veenendaal ligt zwembad De Vallei. Een gezinszwembad met activiteiten voor jong en oud. Wil je gezellig met jouw kind(eren) komen zwemmen, van de glijbanen glijden, trainen of in beweging blijven? Zwembad De Vallei beschikt over verschillende baden waar jij terecht kunt. Van aquasport tot banenzwemmen en van recreatief zwemmen tot speciale discozwemmen voor kinderen.

Evenementen
Ook voor sportieve evenementen zit je goed in Veenendaal goed. Jaarlijks worden er veel sportactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Zoals de City Run, polsstokhoogspringen in de binnenstad, de Nieuwjaarsduik en Veenendaal on Ice. Daarnaast staat onze stad natuurlijk bekend om de wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal en de Triathlon Veenendaal.

Meer sport
Benieuwd naar het hele sportaanbod? Kijk dan op: www.sportserviceveenendaal.nl/sportaanbod

Sportservice Veenendaal

Lekker sportief!

Veenendaal is een sportieve plaats met een actief verenigingsleven. Ontdek hier de verschillende sportparken.

Maak kennis met SportService

Sportservice Veenendaal

Bekijk de video!