Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? De ondernemers in het winkelhart van Veenendaal wel! Je ziet het aan de etalages en voelt het als je een van de kledingzaken binnenloopt. De lente hangt in de lucht! Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe. De winterkleding kan de kast in.

Medewerkers van Shoeby, Rokje Klokje, Speksnijders, Konings Optiek en Dynamic Foot doen je in hun winkels graag uit de doeken wat de kleuren en trends voor het komende seizoen zijn. Je kunt je ook online laten inspireren. De vijf genoemde ondernemers delen hun advies namelijk in vrolijke filmpjes, te bekijken via de sociale media-kanalen van Winkelstad Veenendaal. Da’s ideeën opdoen vanuit je luie stoel!

Kleuren en bloemenprints
Marijke van Rokje Klokje licht alvast een tipje van de sluier op over de nieuwste trends: ‘De mode is deze zomer heel kleurrijk. We zien kleding met felle kleuren en bloemenprints in verschillende materialen, om blij van te worden!’ Bij Speksnijder kom je in de kledingrekken veel warme aardetinten en natuurlijke materialen tegen, alles duurzaam geproduceerd. Ary van Konings Optiek vertelt dat voor brillen geldt groot, groter, grootst! ‘Dames die helemaal bij de tijd willen zijn, kiezen voor een bril met kleurverloop in de glazen’, legt hij uit. ‘Voor herenbrillen wordt veel kunststof gebruikt.’

Win je aankoopbedrag terug
De weken van 18 maart t/m 1 april staan in het teken van ‘Veenendaal Loves Fashion’. Je herkent de deelnemende zaken aan de ‘Veenendaal Loves Fashion’-sticker op de deur. Doe je in die periode een aankoop in een deelnemende zaak, upload dan een foto van je bon op de website van Winkelstad Veenendaal. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die het aankoopbedrag van hun nieuwe outfit of modeaccessoires terugwinnen. Tijdens de actieperiode worden er wekelijks drie winnaars bekendgemaakt. Klinkt goed, hè?

Doe mee en win!
Laat je in het winkelhart van Veenendaal verrassen door vrolijke kleuren, hippe brillen en accessoires in verschillende materialen. Als je moe bent van het shoppen, zak dan even onderuit op een van de gezellige terrassen en geniet van een kop koffie of een welverdiende lunch. Heb je gelijk even de tijd om je kassabon te uploaden. Fingers crossed!

www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks