Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

Theater Lampegiet

Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

Kleine Snuf kan niet in de rij lopen, er is ook zoveel te zien! In de beeldende theatervoorstelling word je meegenomen in de belevingswereld van het kleine olifantje terwijl hij steeds maar weer wordt teruggefloten: “In de rij, Kleine Snuf!”. Maar Snuf is lekker eigenwijs en doet het anders: hij mag er zijn, gewoon zoals hij is.
Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van André het Astronautje, Boer Boris is de baas en Professor S. 
 
Opstaptheater in de foyerVoorstellingen voor kleine en minder kleine kinderen, voor ouders, grootouders én lievelingsknuffels.
Theater is er voor alle leeftijden, ook voor de aller, áller kleinsten. Bij Theater Lampegiet vinden we het belangrijk dat ook de jongste generatie zich thuis voelt bij ons. Omdat de grote zaal met veel mensen best een beetje spannend is voor sommige kindjes, introduceren we dit seizoen Opstaptheater.
Voorstellingen van Opstaptheater spelen zich af in de foyer, met stoelen en bankjes in een ruime opstelling, zodat er ook genoeg ruimte is voor begeleiders in de nabijheid. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met voorstellingen, die in het teken staan van geuren, klanken, geluiden en bewegen. Lang stilzitten is voor de allerjongste bezoekertjes dus helemaal niet nodig.