Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

Downtown Veenendaal

Tuinstraat 133
3901 RA Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

Op 1 september presenteert Arend Jansen zijn eerste EP. Op deze EP staan Nederlandstalige liedjes die gaan over de dingen die hij in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. ‘Het zijn kleine monumentjes geworden die mij herinneren aan de dingen die ik heb meegemaakt.’ Het is dus een heel persoonlijk album geworden. Hij schreef de liedjes samen met Wim Rebergen en Matthijn Buwalda.
Op zondagmiddag 1 september kun je aanwezig zijn bij de releaseparty. Samen met zijn band (Denise Brand, Jeroen van Santen, Wilco van Esschoten, Rob Buis) laat Arend die middag zijn liedjes voor het eerst aan het publiek horen onder het genot van een hapje en een drankje in het sfeervolle Downtown Veenendaal. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
De meeste mensen zullen Arend Jansen vooral kennen als gitarist van o.a. The Bowery, Eastville, Kees Kraayenoord en Band, Ronduit Praise, Beam, The Psalm Project en nog vele andere projecten. Nu brengt hij voor het eerst zijn eigen werk uit.