Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

Bibliotheek Veenendaal

Kees Stipplein 74
3901 TP Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

Kom naar de grappige mini-voorstelling van de Natuurdetective en ga daarna zelf aan de slag!
Help jij de Natuurdetective om de mysteries van het bos op te lossen? Hij heeft je hulp wel nodig, alleen lukt het hem niet!
Onder de bezielende leiding van de wereldberoemde, maar o zo geheimzinnige Natuurdetective Jac. P. Struiner gaan we speuren naar sporen van dierenmisdaad. Natuurlijk, dieren eten elkaar op, maar Jac. P. Struiner acht het zijn plicht om te onderzoeken welke dieren elkaar naar het leven staan. Wie is de sigaar, wie is de moordenaar en hoe maakt deze zijn eten klaar?
De detective heeft dringend hulp nodig in zijn strijd tegen de georganiseerde dierenmaffia. Kun jij goed speuren en wil je een speurdiploma verdienen? Kom dan op zondagmiddag 4 augustus naar de bieb en zet je beste speurbeentje voor!
Over de Natuurdetective
De Natuurdetective is ontsproten aan de creatieve geest van duizendpoot Jacco Steendam, eigenaar van Kraakhelder Producties.
De natuurdetective geeft een grappige mini-voorstelling over zijn werk. Dit doet hij met gitaar en liedjes en aan de hand van tal van aparte natuurvondsten. Daarna gaan de kinderen opdrachten met vondsten doen om een diploma te verdienen. Gewapend met een speurpakket gaan ze speuren!
Praktisch
Deze workshop vindt plaats op zondagmiddag 4 augustus van 14:00 tot 15:30 uur in De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €5 per persoon en is te koop via de biebwebsite of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.
https://www.bibliotheekveenendaal.nl//Agenda/2024/natuurdetective.html