'Het karten blijf ik het leukste vinden.'

Koen leefde zich uit bij The Maxx Style Element Vertical Blue

Wat maakt The Maxx een ideale locatie voor verschillende indoor activiteiten? Leerlingen van het CLV gingen op onderzoek uit.

Hun conclusie: The Maxx is een plek waar je heen gaat om iets leuks te doen met familie of vrienden. Je kunt er ook heen met een bedrijfsuitje, je kan ook een feestje geven. Het leuke aan The Maxx is dat er voor kinderen of mensen van alle leeftijden wel iets te doen is. Als je er heen gaat moet je zeker de kartbaan bekijken of gebruiken, want het is de enigste in Veenendaal en onze mening is dat het leukste van The Maxx. Je hebt naast de grote activiteiten ook kleinere arcade spellen zoals basketbal of kijken hoe hard je kan slaan op de boksbal.

Karten favoriet
Koen Slotboom bezocht The Maxx. Hij zegt: 'Ik vindt het een speciale plek omdat er veel speciale activiteiten gedaan kunnen worden die je normaal niet snel doet en al helemaal niet in één pand. Ik was blij dat ik er niet in z’n eentje was, maar met een groep vrienden. Als je met veel bent is het een stuk leuker dan in je eentje. Ik ben er meerdere keren geweest en heb nu onderhand elke activiteit gedaan. Het karten blijf ik het leukst vinden. Mijn tip: kom met meerdere mensen en ga vooral karten als je daar van houdt!'