'De Groene Lanen wordt ons nieuwe thuis!'

Lisette en Ton verhuizen naar De Groene Lanen Style Element Vertical Blue

In Veenendaal-Oost woon je prachtig! Daar sluiten Ton en Lisette zich helemaal bij aan. Met hun gezin wonen ze al twaalf jaar in de wijk. Zo hebben ze niet alleen de opbouw van de wijk vanaf het begin meegemaakt maar ook veel nieuwe buren verwelkomd. Toch is het tijd om de Buurtstede te verlaten. Maar ze gaan niet ver, Groenpoort wordt hun nieuwe thuis!

Ton en Lisette zijn echte Veenendalers. Toen ze hun eerste nieuwbouwwoning kochten in Veenendaal-Oost, zijn Ton en Lisette gehecht geraakt aan de wijk. ‘Het voelt als een klein dorp met winkels, een markt en zelfs horecagelegenheid. Ook is de ligging voor ons perfect zo dichtbij de A12’, zegt hij. ‘Door uitbreiding van ons gezin met kinderen hebben we de wijk opnieuw ontdekt. Veenendaal-Oost is voor onze kinderen de perfecte wijk om op te groeien met de vele speeltuintjes, scholen in de buurt en rustige straatjes.’ Nu is het gezin klaar voor de volgende stap en hebben ze een nieuwe woning gekocht in Groenpoort. Wat hen vooral aanspreekt is de nog ruimtelijker ingerichte wijk, dichtbij de groene grens. Ook heeft het nieuwe huis veel meer ruimte op de begane grond en een heerlijk grote tuin. 'We kijken enorm uit naar onze nieuwe woning en zullen Veenendaal-Oost nog lang niet verlaten’, zegt Lisette. 

Wonen in Groenpoort
Wil je net als Ton en zijn gezin ook in de nieuwe wijk Groenpoort wonen? Van verschillende projecten binnen de wijk is de verkoop al gestart. Er is veel aandacht besteed aan variatie van woningtypes. Zo worden er vrije kavels, appartementen en starters- en eengezinswoningen aangeboden. Bewoners bouwen samen aan een wijk met veel groen, aandacht voor duurzaamheid en een fijne woonomgeving. 

Voor uitgebreide informatie over nieuwe projecten kun je tijdens openingstijden binnenlopen bij het i-centrum op de Van Essenlaan of een kijkje nemen op de website van Veenendaal-Oost en woneningroenpoort.nl. Wie weet staat jouw volgende huis ook in Groenpoort!