'Het is een hele fijne plek om te wonen’

Natalya van Beek over Veenendaal-Noordoost Style Element Vertical Blue

Ongeveer drie jaar geleden kregen Natalya en haar vriend de sleutel van hun huis in Noordoost. Toch was deze wijk niet vreemd voor Natalya. ‘Ik woon al mijn hele leven in deze wijk, het is een hele fijne plek om te wonen’, vertelt ze lachend. Toch verliep de zoektocht om samen het perfecte huis te vinden niet helemaal soepel voor de twee. ‘We hadden meerdere huizen bekeken, maar het was het steeds toch net niet’, zegt Natalya. 

Maar na de zoektocht hebben ze dan toch hun huisje gevonden. Er hoefde niet veel aan te gebeuren. Inmiddels is er ook een nieuw lid toegevoegd aan het gezin; namelijk hond Jagger. In de wijk zijn er dan ook veel fijne plekjes om met de hond te gaan lopen, volgens Natalya. ‘Hier langs de wijk is er een heel groot pad met veel gras. Hier kan je lekker met de hond wandelen. Maar ook een rondje langs de Dragonderweg is heel leuk om met of zonder hond te lopen’, zegt Natalya. ‘Dit zijn toch wel een van mijn favoriete plekjes, naast mijn eigen gezellige buurt’. 

Een gezellige en toegankelijke buurt is het volgens Natalya zeker. ‘Ik ken alle buren die naast en tegenover me wonen!’, zegt ze lachend. Alhoewel zij er pas vrij recent zijn komen wonen, woont iedereen om haar heen er al een lange tijd. Dat maakt volgens haar de buurt veilig en fijn.

Maar naast de leuke plekken om met de hond te gaan wandelen en de gezellige buren heeft Veenendaal-Noordoost nog meer pluspunten volgens Natalya. ‘Het is hier een wat rustigere wijk en ik ken er veel mensen. Ik knipper één keer met mijn ogen en ik zit al op de snelweg, zo dichtbij is het. Dit is fijn voor als ik naar mijn werk moet en dat vind ik echt een groot voordeel. Ook ben je echt binnen vijf minuten in het centrum, dat vind ik heel fijn.‘