Willem bouwde in de wijk Nieuw Salamander zijn eigen huis

Willem Winter over Veenendaal-Zuidwest Style Element Vertical Blue

Willem Winter inmiddels zes jaar in een zelfgebouwd huis in de wijk ‘Nieuw Salamander’. Inmiddels woont hij met veel plezier in de ruime buurt. 

In 2014 kwam Willem op het idee om in de wijk Veenendaal-Zuidoost te gaan wonen. ‘Ik wilde graag een huis bouwen. Toen ik in de nieuwbouwwijk ‘Nieuw Salamander’ tegenkwam leek dit mee en goede en leuke plek om te gaan bouwen”. Maar zoals wel bekend is met een nieuwbouwhuis, kon Willem er pas vanaf 2016 echt intrekken. ‘Ik heb de grond gekocht en we zijn gaan praten met een architect ingeschakeld. Een paar tekeningen heen en weer en ons droomhuis kon gebouwd worden’, aldus een enthousiaste Willem.

 “We wonen aan de rand van Veenendaal, vlakbij Landgoed Prattenburg”. De wijk is ruim opgezet, wat volgens Willem echt een pluspunt is. “het is ook een van de weinige plekken in Midden-Nederland waar je grotere kavels kan kopen. Hierdoor heb je lekker wat meer ruimte”, aldus Willem.

Het favoriete plekje van Willem is toch echt zijn achtertuin. Hij zit hier graag, of het nou zomer of winter is. Bij het zwembad of in de veranda, alle plekken zijn mooi volgens hem. “Met mijn kinderen en lekker met een wijntje erbij”, zegt Willem gelukkig.