Stichting Oranjedag Veenendaal

Stichting Oranjedag Veenendaal organiseert Koningsdag, 4 mei en 5 mei in Veenendaal. Koningsdag in Veenendaal is elk jaar weer een groot feest voor jong en oud. Uit de wijde omgeving komen bezoekers voor de kinderkleedjesmarkt, het schoolvoetbal, de oranjemarkt of andere festiviteiten en attracties.
Op 4 mei organiseert de stichting de herdenking bij het monument aan de Kerkewijk. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten die georganiseerd worden om de gebeurtenissen tijdens en na de WOII te herdenken. Bijvoorbeeld wandelingen op de begraafplaatsen, het herdenkingsconcert en voorstellingen in theater de Lampegiet.

Style Element Vertical Yellow

Stichting Oranjedag Veenendaal

SOV organiseert samen met partners een groot deel van het programma van Koningsdag en 4 mei en 5 mei in Veenendaal. Wil je meer weten over de SOV en de diverse activiteiten die wij organiseren? Kijk dan vooral even hieronder.

Style Element Line

Koningsdag in Veenendaal

Koningsdag 2024 was weer een mooi oranjefeest. Met bekende activiteiten zoals de Aubade of oranjemarkt, maar ook nieuwe activiteiten zoals een echte lasershow. Nog even nagenieten? Lees snel verder en weet waarom wij vol trots zeggen #DitisVeenendaal.

Dankzij de vrijwilligers, sponsoren, partners en alle Veenendalers is het elk jaar een feestdag vol #oranjegeluk. Deel zijn van dit geweldige feest met uw bedrijf op deze drukbezochte dag? Wij bieden allerlei opties voor sponsoren, neem vooral contact met ons op.

Style Element

Onze sponsoren

Dit waren alle activiteiten van Koningsdag 2024

Download de plattegrond
Style Element Spiral

Het oranje magazine van Veenendaal

Lees hier alles over Koningsdag en 4 mei in Veenendaal.

Lees het magazine