Koningsdag

Koningsdag in Veenendaal is elk jaar weer een groot feest voor jong en oud. Uit de wijde omgeving komen bezoekers voor de kinderkleedjesmarkt, het schoolvoetbal, de oranjemarkt of andere festiviteiten en attracties.

Style Element Vertical Yellow

Koningsdag in Veenendaal

Koningsdag 2024 wordt vast weer een mooi oranjefeest. Met bekende activiteiten zoals de Aubade of oranjemarkt, maar ook nieuwe activiteiten zoals een echte lasershow. Weten wat er allemaal te doen is op Koningsdag in Veenendaal? Lees snel verder en weet waarom wij vol trots zeggen #DitisVeenendaal.

Dankzij de vrijwilligers, sponsoren, partners en alle Veenendalers is het elk jaar een feestdag vol #oranjegeluk. Deel zijn van dit geweldige feest met uw bedrijf op deze drukbezochte dag? Wij bieden allerlei opties voor sponsoren, neem vooral contact met ons op.

UPDATE: De kleedjesmarkt voor kinderen is helaas helemaal vol. We werken niet met een wachtlijst. Heb jij wel een plekje? Dan krijg je binnenkort een e-mail met meer informatie.

Wat is er allemaal te doen?

Stichting Oranjedag Veenendaal

SOV organiseert samen met partners een groot deel van het programma van Koningsdag en 4 mei en 5 mei in Veenendaal. Wil je meer weten over de SOV en de diverse activiteiten die wij organiseren? Kijk dan vooral even hieronder.

Style Element Line

Ontdek alle activiteiten van Koningsdag 2024

Download de plattegrond
Style Element Spiral

Het oranje magazine van Veenendaal

Lees hier alles over Koningsdag en 4 mei in Veenendaal.

Lees het magazine

Waar moet je zijn tijdens Koningsdag

Style Element

Onze sponsoren

Laatste nieuws over Koningsdag