Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

Theater Lampegiet

Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

In een samenleving die steeds meer individualiseert, een maatschappij en kerk die steeds verder polariseert en een tijd waarin leiders van hun voetstuk vallen is zelfreflectie misschien wel hét antwoord. Eerlijk, rauw en vooral heel echt! Met behulp van beeld, muziek, verhalen en Davids persoonlijke aanwezigheid word je meegenomen op een reis van eerlijkheid en kwetsbaarheid, die uiteindelijk leidt naar kracht. 
Ontdek hoe de eeuwenoude boodschap nog altijd actueel is. Kom, beleef en ervaar het verhaal van RAUW. Het draait niet om het overbrengen van een overtuiging, maar om het najagen van het échte leven, inclusief jouw innerlijke zoektocht naar liefde en groei. Een nieuwe kijk op geloven. En jij bent van harte welkom!
LET OP: Het pauzedrankje is bij de ticketprijs inbegrepen.Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Go and Tell. Je betaalt om die reden enkel de kosten die de theaters rekenen. Denk aan een toeslag voor het gebruik van de garderobe, een consumptie of reserveringskosten. Dit gaat om een paar euro en deze kosten verschillen per theater.