Beursvloer Veenendaal

Kan jouw organisatie extra handjes gebruiken? Of zit je verlegen om bepaalde kennis die je zelf niet in huis hebt? Ben jij geholpen met materialen zoals een werkplek voor jouw vrijwilliger? Zorg dan dat je aanwezig bent op Beursvloer Veenendaal.

Beursvloer Veenendaal

Op dit maatschappelijke evenement ontmoet je bedrijven uit Veenendaal die hun kennis, handjes en materialen beschikbaar stellen om jouw organisatie verder te helpen. 

Wat moet je hiervoor doen? Je denkt na, of bespreekt intern, welke 3 hulpvragen het meest dringend zijn binnen jullie organisatie. En je denkt na over wat jij als organisatie terug kunt doen voor het bedrijf dat jou gaat helpen. Wij noemen dat ‘de tegenprestatie’.

Voorbeeld: Een bouwbedrijf gaat het dak van de scouting repareren en ontvangt hiervoor een teambuildingsactiviteit of BBQ georganiseerd door de scouting op hun terrein. 

Vind je dit lastig en heb je hulp nodig? Meld je dan aan voor de Beursvloertraining op donderdag 1 september 2022 via deze link https://beursvloer-veenendaal.nl/training

Weet je al wat de Beursvloer is en kom je er zelf uit. Meld je organisatie dan aan op onze website https://beursvloer-veenendaal.nl/aanmelden Dan zien we jou op donderdag 20 oktober 2022 om 15.30 uur in het Van der Valk Hotel Veenendaal.