ICT Stad

ICT Stad

ICT Werkgeluk kun je vinden in Veenendaal. Met meer dan twee keer zoveel ICT arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers en 300 uitdagende ICT-vacatures is Veenendaal misschien wel jouw ICT-place to be!

Waarom wij dat denken? Wat dacht u van de centrale ligging in Nederland, de directe aansluiting op de Randstad, de uitstekende bereikbaarheid, het goede ondernemers- én woonklimaat, een van de grootste ondernemersverenigingen van Nederland en de aanwezigheid van ICT Valley en ICT Campus. 

Meer weten over wat Veenendaal de perfecte plek maakt om jouw ICT-bedrijf te vestigen?
 Kijk dan eens rustig rond op deze pagina. Hier vindt u een interessante PDF met meer informatie over Veenendaal. U bent natuurlijk ook altijd welkom om contact met ons op te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie in de ICT-stad van de Foodvalley! 

 

Download ons brandbook!

ICT-werkgeluk voor uw personeel?

Vestig uw ICT-bedrijf in Veenendaal!

MEER WETEN?

Meer weten over ICT-werkgeluk in Veenendaal

Neem gerust contact met ons op:

 

Ontdek zelf ons

ICT werkgeluk

Veenendaal is dé plek waar je ICT-werkgeluk kunt combineren met een prachtige woonomgeving, sport, cultuur en ontspanning. Wil je meer weten over hoe veelzijdig Veenendaal is bekijk dan het filmpje, of nog beter:

Kom gewoon een keertje langs!

Bekijk hier onze ICT vacatures

Vind je ICT-werkgeluk in Veenendaal!

Ja ik wil!

Maak kennis met 5 grootste ICT werkgevers in Veenendaal

Bekijk onze vacatures

ICT-bedrijven vind je in heel Veenendaal!

ICT Valley verbindt

Met ICT Valley en ICT Campus bevindt Veenendaal zich in het hart van bedrijvigheid, groei en innovatie op het gebied van ICT. Binnen ICT Valley zijn ICT bedrijven in de regio Food Valley nauw met elkaar verbonden. Zij versterken elkaar door het delen van kennis en ervaring.

Kennismaken met ICT Valley