Nieuwjaarsontmoeting

Volop samenwerking in de nieuwjaarsontmoeting.

Nieuwjaarsontmoeting

Samenwerken: het zit in het DNA van de BOV en dat doen we niet alleen als ondernemers onderling, maar ook met externe organisaties. Onder andere onder de vlag van #DitisVeenendaal, waarin we samen met de gemeente, Winkelstad, Sportservice, MAAK en RBT Heuvelrug & Vallei het merk Veenendaal inhoud geven. En als #DitisVeenendaal organiseerden we dit jaar voor het eerst gezamenlijk de Nieuwjaarsontmoeting. Het was dan ook niet toevallig dat het thema van de speech door burgemeester Gert-Jan Kats 'Samenwerken' was. Aansluitend werd De Lampion uitgereikt aan de vrijwilligers van het jaar: Team Clean. 

De catering was in handen van Fair Food & More, een initiatief van Veenendaal4Fair, De Bombardon en DeMaes Cateringservice. Onder het genot van soep, stamppot en een drankje was het een levendige Nieuwjaarsontmoeting, die bol stond van de geanimeerde gesprekken.

Bestuur en staf hebben velen van u persoonlijk een goed en gezond 2023 kunnen wensen, maar dat wensen we u langs deze weg natuurlijk graag allemaal!

U vindt hier een kleine foto-impressie.