Schoolvoetbal poulefase

Schoolvoetbal poulefase

Schoolvoetbal poulefase

De strijd richting de finales op Koningsdag is sinds halverwege maart al losgebarsten. Veel teams van jongens en meisjes van basisscholen in Veenendaal voetballen momenteel tegen elkaar in de poulefase van het toernooi. Het schoolvoetbal beleefde maandagavond 20 maart de derde ronde van de competities.

De favorieten voor het kampioenschap 2023 beginnen zich af te tekenen maar er kan nog van alles gebeuren. In poule jongens D is de beslissing al gevallen. Door de winst van School Alex zijn zij eerste geworden in poule JPD en gaan zij door naar de kruisfinales. Gefeliciteerd School Alex! 

Ook Basisschool TAMIM is door naar de kruisfinale. Op 3 april speelt School Alex  en basisschool TAMIM in de kruisfinale tegen een nog onbekende tegenstander. Gefeliciteerd Basisschool TAMIM!

In de andere poules wordt nog hard gestreden om een plek voor de kruisfinales.

De opkomst van jongens, meiden, ouders en grootouders was ondanks de regen zeer groot. Fijn dat er zoveel supporters van de teams aanwezig zijn om de spelers/speelsters aan te moedigen!

Ook aanmoedigen langs de lijn? Voor meer informatie over de wedstrijden en tussenstanden kijk op www.schoolvoetbalveenendaal.nl