Waarom zijn ICT-bedrijven & Veenendaal zo’n goede match?

Met meer dan twee keer zoveel ICT arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers, is Veenendaal met recht dé regionale ICT hub te noemen. Hoe dat komt? Wat dacht u van de centrale ligging in Nederland, de directe aansluiting op de Randstad, de uitstekende bereikbaarheid, het goede ondernemers- én woonklimaat, een van de grootste ondernemersverenigingen van Nederland en de aanwezigheid van ICT Valley en ICT Campus. Of is het toch de ligging in het hart van regio FoodValley?

Waarom zijn ICT-bedrijven & Veenendaal zo’n goede match?

Regio Foodvalley is dé regio voor kennis en innovatie op het gebied van agrifood met vele kansen voor ICT-bedrijven door de nabijheid van dé toonaangevende kennisinstelling Wageningen University & Research en kennisintensieve bedrijven zoals FrieslandCampina en Unilever. Tegelijkertijd is de diversiteit aan ICT ondernemers in Veenendaal groot: ERP ondernemers, software ontwikkelaars, integrators, bedrijven gericht op kantoor- en werkplek­automatisering, u vindt ze hier allemaal.

Verschillende betrokkenen vertellen u meer over wat Veenendaal te bieden heeft en komen ICT ondernemers aan het woord die u voor gingen. Maar nog beter is het natuurlijk om het gewoon zelf te komen ervaren. Kom sfeer proeven en kennismaken in Veenendaal, met de voorzieningen en allure van een stad en de vriendelijkheid van een dorp.

De koffie staat klaar!

Hartelijke groet,

Marco Verloop en Dylan Lochtenberg 
Wethouder informatiesamenleving & ICT en w
ethouder economie & werk