Wielerronde wordt Veens gezinsfeest

Vrijdag en zaterdag staan in het teken van de Wielerronde. Deze week zijn er daarom weer volop activiteiten in Winkelstad Veenendaal.

Wielerronde wordt Veens gezinsfeest

De organisatie van de Wielerronde heeft er alles aan gedaan om de binnenstad goed bereikbaar te houden. Ook vanuit Winkelstad besteden we daar veel aandacht aan. In de Rijnpost van aanstaande woensdag staat onder andere een interview met binnenstadsmanager Henny Jansen, waarin hij benadrukt dat het centrum dit weekend prima bereikbaar is en dat alle parkeergarages toegankelijk zijn.

Om bezoekers aan de Wielerronde ook de binnenstad in te trekken organiseren we op vrijdag en zaterdag in samenwerking met Sportservice een Rondje Winkelstad; Op 7 locaties in het centrum worden kinderactiviteiten georganiseerd. Bij deze activiteiten kunnen stempels worden verzameld. Met 4 stempels kan een gratis tweede bolletje ijs worden verkregen. 

Donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er bovendien tal van activiteiten op het marktplein. Op donderdag 18 mei trappen we af met De Bolle Jan Show vanaf 19.00 uur. Vrijdag is het de beurt aan Q-Music en op zaterdag is er voor een jonger publiek Slam!  De koers zal op vrijdag- en zaterdagmiddag live te volgen zijn vanaf de Markt. Hiermee hopen we ook een wat ouder publiek naar de binnenstad te trekken. Het volledige programma staat hieronder.