Op 5 mei vieren we de vrijheid. Vrijheid dat jij mag doen wat je wil! Op school en op het werk geldt dat natuurlijk niet altijd, maar in je vrije tijd geldt dat zeker! Daarom organiseren verschillende Veense verenigingen op 5 mei proefactiviteiten voor kinderen. Iedereen tussen de 4 en 14 jaar kan meedoen en alle activiteiten zijn gratis.

Kennismaken met verenigingen
Veenendaal staat bol van de verenigingen. Van dans tot voetbal, van karate tot zingen. Helaas zie je het afgelopen jaar weinig van hun activiteiten, omdat de maatregelen het niet toelaten om optredens of activiteiten met publiek te organiseren. Om kinderen tóch kennis te laten met deze verenigingen, worden op 5 mei de proeflessen en activiteiten georganiseerd.

Dansen, voetbal, karate…
Bij verschillende dansscholen worden proeflessen aangeboden. Je kan lekker dansen bij Dance Studio Amain of meedoen aan ballet of musical bij Dance with Joy. Bij DOVO kan je de hele dag meedoen aan het Hutspottoernooi en bij De Merino’s zijn er voetbalcircuits voor verschillende leeftijden. Altijd al eens de kunst van het karate willen uitproberen? Dat kan bij Karateschool Keishikai.

Aanmelden
Alle activiteiten zijn gratis. Zo kunnen alle kinderen in Veenendaal op een laagdrempelige manier kennismaken met een nieuwe hobby. Aanmelden is natuurlijk wel verplicht. De verenigingen zorgen er zelf voor dat de coronaregels nageleefd worden en de activiteiten op een veilige en prettige manier plaatsvinden. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op: www.bit.ly/inschrijven-vd