Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

De Cultuurfabriek Veenendaal

Kees Stipplein 74
3901TP Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

Futsal is een dynamische, spectaculaire en snelle vorm van voetbal. Het wordt gespeeld op een klein veld van 5 tegen 5 en kenmerkt zich door veel flitsende acties, heerlijke hoogstandjes, fraaie goals en supersnelle combinaties. De naam is afkomstig van de twee Spaanse woorden F├║tbol (voet) en Sala (zaal).

Speciaal voor dit college komt Hicham Saidi naar De Cultuurfabriek.

Hicham is hoofdcoach van ZVC Veenendaal, waarvan het herenteam onder zijn leiding geschiedenis heeft geschreven door de Eredivisie Futsal te halen.

Hicham zal tijdens zijn presentatie alles vertellen over Futsal, maar natuurlijk ook over zijn eigen verhaal en hoe het hem is gelukt in Veenendaal het allerhoogste niveau te bereiken.

Uiteraard wordt er tijdens het college niet alleen geluisterd, maar wordt de middag afgesloten met een spetterende clinic in een echte Futsal setting op het Kees Stipplein!

Enthousiast geworden? Reserveer dan snel je ticket via de oranje knop hieronder of via de servicebalie in De Cultuurfabriek en zorg ervoor dat je zondag 2 juni sportieve schoenen (geen noppen!) en kleding aan hebt.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Sportservice Veenendaal (https://www.sportserviceveenendaal.nl/)

Hicham Saidi (ZVC Veenendaal - https://www.zvc-veenendaal.nl/)