Style Element Vertical
Style Element Sidebar Top Style Element Sidebar Bottom

In het kort

Wanneer?

Waar?

Rembrandt College

Rembrandtlaan 2
3904 ZK Veenendaal

Geïnteresseerd?

Delen

17e Heuvelrug Wandeltocht op zaterdag 28 mei

Bossen, heide en vergezichten. Heuvels en kastelen. Wie meedoet aan de Heuvelrug Wandeltocht op zaterdag 25mei, ervaart hoe mooi de omgeving van Veenendaal is. Wandel mee en geniet van een sportieve dag met veel sfeer en gezelligheid!

De opbrengst van de wandeltocht is zoals altijd bestemd voor goede doelen. Dit jaar zijn dat Jantje Beton en Stichting De Muzen. Net als voorgaande jaren is de organisatie van de Heuvelrug Wandeltocht in handen van Rotaryclub Veenendaal-Regio.

De Heuvelrug Wandeltocht wordt dit jaar voor de zeventiende keer gehouden en voor deze editie zijn de routes geheel vernieuwd. Jong en oud, genieten van de omgeving of flink kilometers maken, de tocht is er voor alle wandelaars. Er kan gestart worden op de afstanden 10, 15, 25, 40 of 50 kilometer. Start en finish is bij het Rembrandt College aan de Rembrandtlaan. Na afloop is er een medaille verkrijgbaar. Deelname kost 9,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee.

De organisatie zorgt langs de route voor verschillende rustpunten waar de wandelaars gratis koffie, thee en bouillon krijgen. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een compleet verzorgd groepsarrangement. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.heuvelrugwandeltocht.nl